Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση




     Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ανοιχτή Συνέλευση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αγίας Βαρβάρας, την Τετάρτη 14/11. Τη Διακήρυξη για την ενιαιοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, παρουσίασε το μέλος της ΠΣΕ Πάνος Λάμπρου. Λόγω της συμμετοχής και της πληθώρας των τοποθετήσεων, η Συνέλευση θα συνεχιστεί κι αυτήν την Τετάρτη 21/11, ώρα 7:30 μ.μ. στην «Παλαιά αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου».    
Τα μέλη θα ψηφίσουν για την έγκριση της Διακήρυξης (Τι είναι και τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ). Θα εκλέξουν την εφορευτική επιτροπή που θα διενεργήσει τις εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη.
Η ψηφοφορία για την εκλογή των αντιπροσώπων θα γίνει την Κυριακή 25/11 στην έδρα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αγίας Βαρβάρας (Γραφεία Συνασπισμού - Ελ. Βενιζέλου 55 Β’ όροφος - είσοδος από στοά).
Μέχρι την Παρασκευή 23/11 μπορούν να κατατίθενται οι υποψηφιότητες οπότε και θα καθοριστεί το ψηφοδέλτιο. Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μπορούν να γίνονται όσοι και όσες θέλουν ακόμη και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, με δικαίωμα ψήφου.
Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την Παρασκευή 30/11 έως την Κυριακή 2/12.
Για την πορεία προς τον ενιαίο φορέα, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Αλέξης Τσίπρας, παρέθεσε σήμερα συνέντευξη τύπου, καταλήγοντας :
«Έναν φορέα που επιδιώκουμε να οικοδομήσουμε μαζί με το λαό για το λαό.
 Έναν φορέα που θα μετεξελιχθεί σε ένα σύγχρονο και δημοκρατικό κόμμα, που θα αναλάβει τη βαριά ιστορική ευθύνη να  δώσει τέλος στα μνημόνια και την υποτέλεια.
Τη βαριά ιστορική ευθύνη
Να επαναθεμελιώσει την κοινωνική δικαιοσύνη.
Να ξαναχτίσει την Ελλάδα.
Να ανοίξει δρόμους για τον κοινωνικό μετασχηματισμό, γι αυτό που εμείς ονομάζουμε τον σοσιαλισμό του 21ου αιώνα.»

Η Γραμματεία της Τοπικής Επιτροπής Αγίας Βαρβάρας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου